Praktisk Info

Åbningstider:

Restaurant: 

Åben for forudbestilte arrangementer

Fester og arrangementer i huset: 

Åben hele ugen.

Mad ud af huset:

Mandag: Lukket ( dog ikke i studenter tiden )

Tirsdag – Lørdag : Hele dagen

Søndag:  Åben til frokost.  

Telefonerne er åbne dagligt fra kl 10.00 ( søndag og mandag undtaget)

Ferielukket 2017
Ugerne 29 – 30 Åben fredag, lørdag og søndag (søndag kun til frokost)

22/12 – 25/12 Begge dage inklusive

30/12-4/1 Begge dage Inklusive

( 31/12 åben for nytårs menu ud af huset )

Rygepolitik:
Spisehuset Thy er røgfrit. Rygning er kun tilladt udenfor.

Dyrepolitik:
Det er tilladt at have hund på nogle af værelserne mod tillæg.

Praktisk info vedr mad ud af huset . 

Antal:

Endeligt antal skal meddeles Spisehuset Thy senest 5 hverdage før arrangementet afholdes, det endeligt meddelte antal er bindene. Det antal der er opgivet er det antal der leveres mad til, såfremt der er køkkenpersonale, musikere elller andre der skal spise med, skal disse også medregnes i det endelige antal.

Afbestilling:

Hvis det bliver nødvendigt at afbestille en ordre på mad ud af huset skal dette ske senest 8 hverdage før arrangementet. Såfremt det sker inden for 8 hverdage for arrangementet, kan spisehuset Thy i visse tilfælde kræve min 25% af det samlede beløb på ordren dette er til dækning af forudbestilte råvarer og tabt arbejdsfortjeneste.

Hvis der afbestilles på grund af kritisk sygdom, dødsfald eller uforudsete omstændigheder, bortfalder ovenstående retningslinjer.

Levering:

Vi bestræber os på altid at levere maden til det ønskede tidspunkt, men der kan i visse tilfælde ske ændringer i tidsplanen der gør vi enten kommer for tidligt eller senere end aftalt med maden, dette kan være uforudset vejarbejde, uheld, forkert opgivet leverings adresse osv.

Leverings gebyr:

Ved bestillinger på under 20 personer opkræver vi 200,- kr for levering( 0-30 km, over 30 km 200,- kr plus 3 kr pr kørt km) Ved 20 personer og derover er levering inklusive i prisen i rimelig afstand fra spisehuset Thy (max 45 km)  Maden kan desuden altid afhentes hos Spisehuset Thy.

Maden:

Maden kommer klar til servering, alle stege er hele og skal skæres ud på stedet af hensyn til kvaliteten heraf. Hvis der er brød og sauce med i ordren skal dette varmes på stedet.

Service:

Alt service skal leveres tilbage til Spisehuset Thy i rengjort stand Tirsdag eller Onsdag den efterfølgende uge i tidsrummet 10-17.30. Såfremt det må være service der mangler eller er gået i stykker erstattes det til vores kostpris.

Afregning:

Skal ske netto kontant enten via bank overførsel, således pengene er synlige hos os først i den kommende uge eller til chaufføren der afleverer maden.

De små ting: 

Udover fantastisk mad kan Spisehuset Thy også være behjælpelige med alle former for servering, opdækning, drikkevarer og køkkenhjælp. Så ønsker du/i at holde festen et bestemt sted, kan Spisehuset Thy stå for det hele således i blot skal koncentere jer om at feste. Forhør om alle mulighederne ved at kontakte os enten pr mail eller pr telefon.