Spisehuset ”All Inn”
ad libitum

Vælg 3 retter mad eller buffet i menukortet

Vælg 1 slags natmad i menukortet

Mousserende vin og snacks til velkomst

Øl, vin og vand ad libitum under hele arrangementet

Kaffe og the med hjemmebag

(7 timer arrangement)

Pris pr. Couv. 650,- alt inkl.

Pris pr. Couv. for 3 retter mad 325,-

(min. 20 personer)

Ring og bestil på tlf. 97 99 70 03

Forretter:

  • Flødelegeret fiskesuppe med fyld af håndskårne urter, ristede mandler og frisk fisk fra dagens auktion samt dild-olie.
  • Koldtrøget, tørsaltet laks serveret med små salater, purløgscreme, ”urte-sne” og råsyltede urter.
  • Ovnbagt filet af frisk Vesterhavsfisk serveret med estragonmousseline, lun sæsonsalat og kørvel.
  • Havtaske med saltbagt selleri, ristede nødder, urter og brunet smør
  • 3 x hav: Variation af frisk Vesterhavsfisk serveret med hjemmerørt urtedressing, små salater og sprøde toast
  • Koldtrøget oksekølle med persillemayo, sprøde maltkiks og bitre salater
  • Carpaccio af dansk ungkvæg med trøffelmayo, balsamico og Vesterhavsost samt små salater
  • Terrine af dansk unghane med chutney af peberfugt, bagte tomater og rucolasalat.
  • Tapastallerken med 3 forskellige tapas, hjemmelavet pesto, små salater og sprøde kiks
  • Enebærrøget andebryst med frisk honningvinaigrette, tranebær og røde salater(alle forretter serveres med langtidshævet hjemmebagt brød og rørt smør).

Hovedretter:

  • Urtestegt kam af dansk gris serveret med 2 slags sæsongrøntsager, ristede timiankartofler og kraftig fumétsauce
  • Mørbrad af dansk gris rullet i lufttørret skinke med bønnesauté, smørbagte gulerødder samt ristede kartofler og sauce med paprika og estragon
  • Langtidsstegt ryg af dansk lam i urterasp med bagte stilktomater, letstuvede sølvbeder, petitkartofler og lammesky med rosmarin og hvidløg
  • Fyldt unghanebryst serveret med grøntsagssauté og gulerodsflan samt nøddekartofler og tomatsky
  • Appelsinstegt, letsprængt andebryst serveret med honningglaserede rodfrugter og smørdampet kål med urter samt Thy-kartofler og andesky med syltede abrikoser
  • Langtidsstegt, dansk kødkvæg med bagte sæsongrøntsager,  2 slags kartoffel og kalveskysauce
  • Spisehusets helstegte oksefilet serveret med smørdampede majs, bagte tomat og broccolibuketter samt ristede kartofler og rødvinssauce
  • Rosastegt mørbrad af ungkvæg serveret med svampesoufflé,  smørdampede bønner og bagte persillerødder, smørvendte Thy-kartofler og kalvesauce med rødvin og timian (tillæg pr. couv. kr. 20,-)
  • Indbagt mørbrad Wellington med spinat og svampe serveret med smørdampede bønner, bagte persillerødder  smørvendte Thy-kartofler og kalvesauce med rødvin og timian (tillæg pr. couv. kr. 25,- )

Buffet:

  • Citrusbagt laks med fuldfed øko cremefaiches, råsyltede dildagurker og brøndkarse
  • Koldtrøget kysttorsk vendt med syltede løg, og ristede pistacienødder
  • ”Kylling i karry”: Stykker af confiteret dansk unghanebryst vendt i mild karrydressing med peberrod og æble samt små salater og skovsyre.
  • Rosastegt filet af ungkvæg rullet i frisk timian og hvidløg
  • Langtidsstegt rullesteg af dansk gris fyldt med syltede abrikoser, citron og friske urter serveret med ”ryste” bær og hjemmelavede flæskesvær
  • Ovnstegte kartofler fra Skovsted vendt med havsalt, hvidløg og  smør fra Sønderhaven.
  • Cæsarsalat, vendt med ”næsten” klassisk dressing, urter og nødder samt sprødstegt lufttørret skinke.
  • Salat af råsyltede danske sæsongrøntsager vendt med masser af friske urter, spirer og   sprøde rugflager.
  • Små, bagte blommetomater med balsamico og olivenolie
  • Råmarineret broccoli vendt med citrusvinaigrette, Sultanarosiner og ristede solsikkekerner
  • Osteplanke med udvalg af oste fra Sønderhaven samt hjemmesyltet tilbehør og knækbrød
  • Hvid chokolade mousse på nøddefragilité med passionsfrugt, nougatpraliné og melisse.
  • Hjemmebagte brød og kiks

Dessert:

  • Bagt catalansk creme med råsyltet sæsonfrugt, sorbet og sprødt
  • Hvid chokolade panna cotta med råsyltede bær, tuiles og vaniljeis
  • Gateau Marcel med rødvinssyltet pære, vaniljeiscreme og krokant
  • Ananas bagt i mørk rom med grøn kardemomme og vanilje serveret med råsyltet ananas, vaniljeiscreme og sprødt
  • Kanelbagte blommer med arme riddere, vanilje sabayonne og knas
  • Kirsebærclafouits med moccacreme, råsyltede kirsebær og sorbet
  • Citrus/orange sorbet på honningkage-crumble med ”brændt” marengs, melisse og citrussalat

Natmad:

  • Oste/pølsebord med lækre oste fra Sønderhaven samt gourmetpølser serveret med diverse tilbehør, kiks og masser af hjemmebagt brød
  • Klassisk pålægsbord med forskelligt pålæg, salater og hjemmesyltet tilbehør serveret med lunt hjemmebagt rugbrød og lyst, koldhævet brød
  • Tomatminestrone med urter, bacon og nudler samt hjemmebagt brød
  • Spisehusets karrysuppe med rød peber, forårsløg og kylling samt ris og hjemmebagt brød
  • Hot dogs med røde pølser, brød og tilbehør
  • Porretærte og tomattærte med grøn salat, dressing og brød
  • Klassisk biksemad med spejlæg og rødbeder samt ketchup og hjemmebagt rugbrød