fbpx

Julemenu 2020

 

Min. 6 kuverter

  • Marinerede gourmetsild med hjemmerørt karrysalat, løg, dild og æg
  • Tartelet med høns i asparges
  • Frikadeller med hjemmelavet rødkål
  • Mørbrad a la creme med svampe og bacon
  • Glaseret landskinke med grønlangkål og brunede kartofler
  • Risalamande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert

155 kr.

Tilkøb

 

  • Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron

  • Bagt rundfisk med julesalat, dressing og urter

  • Gourmetrejer med tyttebær, karse og grillet citron

  • Græskertærte med røget and, syltede svampe og sprøde kerner

  • Rustik æbleflæsk a la Spisehuset Thy

  • Glaseret grisenakke med æble og vinterrødder

  • Udvalg af danske luksus-oste med hjemmegjort kompot, kiks og rosiner i calvados

  • Jule ”patent” chokolade og kirsebær i skøn forening med søde indslag og sprøde elementer 

Pris pr. kuvert pr. del

25 kr.