Det Moderne Køkken
Min. 10 kuverter
Giv os endelig et ring, hvis du ikke findet det, du søger, i menuen. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov.
Forretter
Alle forretter er portionsanrettede, og der serveres hjemmebagt, langtidshævet surdejsbrød til alle forretter.
- Rilette af bagt hvidfisk fra Hanstholm med små salater, syltet grønt og hjemmerørt dressing
- Hjemmerøget hvidfisk med syltede løg, sprødt og hjemmerørt pesto samt små salater
- 3 x hav (anrettes på fade): Variation af frisk Vesterhavsfisk serveret med hjemmerørt urtedressing, små salater og sprøde toast
- Dansk unghane plukket og vendt i mild sennepsurtedressing serveret med sprøde rugflager, bagt tomat, kål og små salater
- Letrøget dansk ungkvæg med sprøde osteflager, rustik vinaigrette, øko-kerner og grønne salater
Pris pr. kuvert
75 kr.
Hovedretter
- Fyldt unghanebryst med grov grøntsagsratatouille, ovnbagt grov kartoffelkompot og hønsefumet-sauce med estragon
- Helstegt dansk ungkvæg med saltbagte selleri, grillede løg, timiankartofler og kraftig kalvesky med rødvin (kan laves med mørbrad for kr. 45 i tillæg pr. kuvert)
- Mørbrad af dansk gris marineret i Thy Øl serveret med honningbagte sæsongrøntsager, syltede små tomater og stegte krydderkartofler, samt kryddersauce med paprika og urter
- Langtidsbraiseret lammekølle med kraftig sauce, grov kartoffelmos og bagte grøntsager
Pris pr. kuvert
185 kr.
Desserter
- Gateau Marcel (dobbelt chokoladekage) serveret med friske bær, bagt blomme og nøddekrokant
- Karamelliseret pæretærte med hvid chokolade, vaniljemousse og saltmandler
- Marinerede bær med smørcrumble, saltkaramel og hvid mousse
- Chokolade-panna cotta med bagt æble kompot, nougatine og marengs kys
- Udvalg af danske og udenlandske oste serveret med hybenkompot, syltede rosiner og hjemmelavede kiks (20 kr. i tillæg pr. kuvert)
Pris pr. kuvert
65 kr.