Selskabsmenu
Prisen alt inklusive dækker over følgende:
- 7,5 times arrangement (mulighed for ekstra tid)
- Opdækning i flotte lyse nordisk inspirerede lokaler
- Dekorationer med friske blomster
- Velkomstbobler
- 3 valgfrie retter eller buffet samt valgfri natmad
- Øl, vin og vand under hele arrangementet
- Kaffe og the med hjemmebag
- Avec til kaffen
Finder du ikke det, du søger i menuen, så giv os endelig et ring. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov.
Pris pr. kuvert
648 kr.
Pris pr. kuvert uden drikkevarer
385 kr.
Priser er gældende ved min. 25 personer (forhør om tillæg ved mindre antal)
Forretter
- 3 x hav: Variation af frisk Vesterhavsfisk serveret med hjemmerørt urtedressing, små salater og sprøde toast
- Butterdejsskal med høns i asparges
- Kold, dampet hvidfisk med sauce verte, salat og hjemmebagt brød
- Hjemmerørt hønsesalat med stegte svampe, ananas og bacon samt hjemmebagt brød
- Flødelegeret fiskesuppe med fyld af håndskårne urter, ristede mandler og frisk fisk fra dagens auktion samt dild-olie.
- Koldtrøget, tørsaltet laks serveret med små salater, purløgscreme, ”urte-sne” og råsyltede urter.
- Ovnbagt filet af frisk Vesterhavsfisk serveret med estragonmousseline, lun sæsonsalat og kørvel.
- Tapastallerken med 3 forskellige tapas, hjemmelavet pesto, små salater og sprøde kiks
- Enebærrøget andebryst med frisk honningvinaigrette, tranebær og røde salater
Alle forretter serveres med langtidshævet hjemmebagt brød og rørt smør.
Hovedretter
- Kalvesteg som vildt af dansk kødkvæg serveret med brunede og hvide kartofler, hjemmerørt Waldorff-salat og surt samt bønne sauté og kraftig vildtflødesauce
- Klassisk kamsteg af dansk gris med sprød svær, serveret med kraftig sauce, hjemmelavet rødkål og surt samt brunede og hvide kartofler
- Gammeldags braiseret oksesteg med glaserede perleløg og dampede bønner samt surt, hvide kartofler og kraftig skysauce.
- Mørbrad af dansk gris rullet i lufttørret skinke med bønnesauté, smørbagte gulerødder samt ristede kartofler og sauce med paprika og estragon
- Appelsinstegt, letsprængt andebryst serveret med honningglaserede rodfrugter og smørdampet kål med urter samt Thy-kartofler og andesky med syltede abrikoser
- Spisehusets helstegte oksefilet serveret med smørdampede majs, bagte tomat og broccolibuketter samt ristede kartofler og rødvinssauce
- Rosastegt mørbrad af ungkvæg serveret med svampesoufflé, smørdampede bønner og bagte persillerødder, smørvendte Thy-kartofler og kalvesauce med rødvin og timian (tillæg pr. kuvert 25 kr.)
Desserter
- Hjemmelavet islagkage med makron og jordbæris serveret med letpisket fløde og frisk frugt
- Moster Bedstes citronfromage med letpisket fløde og frisk frugt
- Vanilje- eller romfromage med frisk frugt og letpisket fløde
- Hvid chokolade panna cotta med råsyltede bær, tuiles og vaniljeis
- Gateau Marcel med rødvinssyltet pære, vaniljeiscreme og krokant
- Ananas bagt i mørk rom med kardemomme og vanilje serveret med råsyltet ananas, vaniljeiscreme og sprødt
Natmad
- Aspargessuppe med kødboller, asparges og hjemmebagt brød
- Hønsekødssuppe med kød- og melboller samt urter og hjemmebagt brød
- Oste/pølsebord med lækre oste fra Sønderhaven samt gourmetpølser serveret med diverse tilbehør, kiks og masser af hjemmebagt brød
- Klassisk pålægsbord med forskelligt pålæg, salater og hjemmesyltet tilbehør serveret med lunt hjemmebagt rugbrød og lyst, koldhævet brød
- Flæskestegssandwich med ticangris, syltede agurker og rødkål samt hjemmerørt dressing
- Hotdogs med røde pølser, brød og tilbehør
- Porretærte og tomattærte med grøn salat, dressing og brød
Priser på drikkevarer
- Velkomstdrink – pr. glas 55 kr.
- Husets vin – pr. flaske 245 kr.
- Vin – pr. glas 65 kr.
- Øl – pr. flaske 40 kr.
- Specialøl – pr. flaske 45 kr.
- Vand – pr. flaske 35 kr.
- Cognac/avec – pr. gns. 35 kr.
- Kaffe/the – pr. kuvert 35 kr.
- Snacks til velkomst – pr. kuvert 35 kr.
- Chips og snacks under dans – pr. kuvert 30 kr.