Selskabsmenu

 

Prisen alt inklusive dækker over følgende:

  • 7,5 timers arrangement (mulighed for ekstra tid)

  • Opdækning i flotte, lyse, nordisk-inspirerede lokaler

  • Dekorationer med friske blomster

  • Velkomstbobler

  • Tre valgfrie retter eller buffet samt valgfri natmad

  • Øl, vin og vand under hele arrangementet

  • Kaffe og te med hjemmebag

Finder du ikke det, du søger i menuen, så giv os endelig et ring. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Pris pr. kuvert

698 kr.

Pris pr. kuvert uden drikkevarer

398 kr.

Priser er gældende ved min. 25 personer (forhør om tillæg ved mindre antal)

Forretter

 

  • Tre x hav: variation af frisk Vesterhavsfisk serveret med hjemmerørt urtedressing, små salater og sprøde toast

  • Butterdejsskal med høns i asparges

  • Kold, dampet hvidfisk med sauce verte, salat og hjemmebagt brød

  • Hjemmerørt hønsesalat med stegte svampe, ananas og bacon samt hjemmebagt brød

  • Flødelegeret fiskesuppe med håndskårne urter, ristede mandler, frisk fisk fra dagens auktion og dildolie

  • Koldrøget, tørsaltet laks serveret med små salater, purløgscreme, “urtesne” og råsyltede urter

  • Ovnbagt filet af frisk Vesterhavsfisk med estragonmousseline, lun sæsonsalat og kørvel

  • Tapastallerken med tre forskellige tapas, hjemmelavet pesto, små salater og sprøde kiks

  • Enebærrøget andebryst med honningvinaigrette, tranebær og røde salater

Alle forretter serveres med langtidshævet hjemmebagt brød og rørt smør.

Hovedretter

  • Kalvesteg “som vildt” af dansk kødkvæg med brunede og hvide kartofler, hjemmerørt waldorfsalat, surt, bønnesauté og kraftig vildtflødesauce

  • Klassisk kamsteg af dansk gris med sprød svær, kraftig sauce, hjemmelavet rødkål, surt samt brunede og hvide kartofler

  • Gammeldags braiseret oksesteg med glaserede perleløg, dampede bønner, surt, hvide kartofler og kraftig skysauce

  • Mørbrad af dansk gris rullet i lufttørret skinke med bønnesauté, smørbagte gulerødder, ristede kartofler og sauce med paprika og estragon

  • Appelsinstegt, letsprængt andebryst med honningglaserede rodfrugter, smørdampet kål med urter, Thy-kartofler og andesky med syltede abrikoser

  • Spisehusets helstegte oksefilet med smørdampede majs, bagt tomat, broccolibuketter, ristede kartofler og rødvinssauce

  • Rosastegt mørbrad af ungkvæg med svampesoufflé, smørdampede bønner, bagte persillerødder, smørvendte Thy-kartofler og kalvesauce med rødvin og timian (tillæg pr. kuvert: 25 kr.)

Desserter

 

  • Hjemmelavet islagkage med makron og jordbæris, serveret med letpisket fløde og frisk frugt

  • Moster Bedstes citronfromage med letpisket fløde og frisk frugt

  • Vanilje- eller romfromage med frisk frugt og letpisket fløde

  • Hvid chokolade-panna cotta med råsyltede bær, tuiles og vaniljeis

  • Gateau Marcel med rødvinssyltet pære, vaniljeiscreme og krokant

  • Ananas bagt i mørk rom med kardemomme og vanilje, serveret med råsyltet ananas, vaniljeiscreme og sprødt

Natmad

 

  • Aspargessuppe med kødboller, asparges og hjemmebagt brød

  • Hønsekødssuppe med kød- og melboller, urter og hjemmebagt brød

  • Oste-/pølsebord med lækre oste fra Sønderhaven og gourmetpølser, serveret med tilbehør, kiks og masser af hjemmebagt brød

  • Klassisk pålægsbord med forskelligt pålæg, salater og hjemmesyltet tilbehør, serveret med lunt hjemmebagt rugbrød og lyst, koldhævet brød

  • Flæskestegssandwich med Tingangris, syltede agurker, rødkål og hjemmerørt dressing

  • Hotdogs med røde pølser, brød og tilbehør

  • Porretærte og tomattærte med grøn salat, dressing og brød

Priser på drikkevarer

 

  • Velkomstdrink – pr. glas 68 kr.
  • Husets vin – pr. flaske 298 kr.
  • Vin – pr. glas 65 kr.
  • Øl – pr. flaske 40 kr.
  • Specialøl – pr. flaske 45 kr.
  • Vand – pr. flaske 35 kr.
  • Cognac/avec – pr. gns. 49 kr.
  • Kaffe/the – pr. kuvert 49 kr.
  • Snacks til velkomst – pr. kuvert 45 kr.
  • Chips og snacks under dans – pr. kuvert 30 kr.