Buffeter
Min. 10 kuverter
Giv os endelig et ring, hvis du ikke finder det, du søger, i menuen. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov.
Spisehuset 1 – Klassisk Frokost
- Tartelet med høns i asparges
- Dampet hvidfisk i dressing serveret med salater, rejer og citron
- Frikadeller
- Krydderstegte kyllingelår
- Marianns kartoffelsalat
- Mix-salat
- Moster Bedstes citronfromage
- Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød
Pris pr. kuvert
209 kr.
Spisehuset 2 – Let og lækker
-
Grøntsagstærte med skinke og friske urter
-
Dampet hvidfisk i lys urtedressing, serveret med rejer, salat og asparges
-
Langtidsstegt dansk ungkvæg med timian og hvidløg
-
Krydderstegt kalkunbryst
-
Stegte kartofler med urter og havsalt
-
Salat af økologiske kerner med friske urter og syltet grønt
-
Broccolisalat med rosiner, bacon og kerner
-
Coleslaw med appelsin og dijondressing
-
Brie med hjemmesylt, kiks og frisk frugt
-
Frugttærte på mazarinbund med friske frugter og vaniljecreme
-
Hjemmebagt, langtidshævet surdejsbrød
Pris pr. kuvert
229 kr.
Spisehuset 3 – Klassisk luksus
-
Hjemmelavet lakseroulade med små salater, friskost og krydderurter
-
Lufttørret skinke på plukket salat med pesto og pinjekerner
-
Klassisk fiskefad med rejer, æg, salat og dilddressing
-
Langtidsstegt dansk ungkvæg med timian og hvidløg
-
Marineret filet af dansk gris
-
Broccolisalat med rosiner, bacon og nødder
-
Tomatsalat med feta, oliven og persille
-
Melonsalat med vinaigrette og krydderurter
-
Hjemmelavede flødekartofler med løg og krydderurter
-
Græske kartofler med hvidløg og persille
-
Frugttærte på mazarinbund med friske frugter og vaniljecreme
-
Hjemmebagt skovbærtærte med marcipanfyld og cremefraiche
-
Hjemmebagt, langtidshævet surdejsbrød
Pris pr. kuvert
249 kr.
Spisehuset 4 – Moderne luksus
-
Citrusbagt laks med fuldfed cremefraiche, råsyltede dildagurker og brøndkarse
-
Røget hvidfisk vendt med syltede løg og ristede pistacienødder
-
Confiteret dansk unghanebryst vendt i mild karrydressing med peberrod, æble, små salater og skovsyre
-
Rosastegt filet af ungkvæg rullet i frisk timian og hvidløg
-
Langtidsstegt rullesteg af dansk gris fyldt med syltede abrikoser, citron og friske urter, serveret med “ryste”-bær og flæskesvær
-
Ovnstegte kartofler vendt med havsalt, hvidløg og smør fra Sønderhaven
-
Cæsarsalat vendt med en næsten klassisk dressing, urter og nødder samt sprødstegt lufttørret skinke
-
Salat af råsyltede danske sæsongrøntsager med masser af friske urter, spirer og sprøde rugflager
-
Små bagte blommetomater med balsamico og olivenolie
-
Råmarineret broccoli vendt med citrusvinaigrette, sultanrosiner og ristede solsikkekerner
-
Osteplanke med udvalg af danske og udenlandske oste samt hjemmesyltet tilbehør og knækbrød
-
Hvid chokolademousse på nøddefragilité med passionsfrugt, nougatpraliné og melisse
-
Hjemmebagt, langtidshævet surdejsbrød
Pris pr. kuvert
299 kr.
Spisehuset – Brunch
-
Rørt græsk yoghurt med hjemmeristet mysli og bærsirup
-
Varmrøget laks med æggestand, dressing og salater
-
Lufttørret skinke med urtesalsa og pestocreme
-
Pålægsplanke med rullepølse, hamburgerryg og to slags salami, serveret med forskelligt tilbehør og dip
-
Osteplanke med to slags ost, grove kiks og hjemmelavet kompot
-
To slags hjemmelavet marmelade
-
Frugtfad med melon, bær og ananas
-
Lun leverpostej med bacon og svampe
-
Små brunchpølser
-
Røræg med bacon
-
Små pandekager med appelsin og sirup
-
Friskbagt rugbrød
-
Lyst brød
Pris pr. kuvert
209 kr.
Tilkøb: Saucer / Dip
-
Kryddersauce med estragon og paprika
-
Pebersauce med Madagaskarpeber og cognac
-
Tomatsauce med hvidløg og timian
-
Rustik grøn pesto med parmesan og kerner
-
Tomatpesto med to slags tomat, balsamico og hvidløg
-
Klassisk aioli med safran og hvidløg
-
Bearnaisedip med estragon
-
Chili-mayo
-
Haydari med feta og grillet peber
* Ekstra tillæg på 15 kr
Pris pr. kuvert
15 kr.