fbpx

Mad ud af huset

 

Får du gæster og har brug for at hæve standarden for maden en smule, så lad os hjælpe dig med vores mad ud af huset. Det er nemt og uden en masse kedelig forberedelse.

I det klassiske køkken får du alt det bedste fra gamle dage – hjemmerørt hønsesalat, klassisk svinekam og Moster Bedstes citronfromage.

I det moderne køkken er der fuld blus på kreativitet og legen med den gode smag – rilette af bagt hvidfisk, langtidsbraisseret lammekølle og chokolade-panna cotta.

Med Spisehuset Hjemme kan du selv lege mesterkok og få leveret nogle sæsonaktuelle menuer, der kræver et minimum af indsats i køkkenet.

Du kan også vælge mellem en lang række buffetter, brunch og saml selv stegeborde

Velbekomme.

Julemenu 2020

 

Her er ene gode sager, der sender tankerne afsted mod jul og december. Gourmetsild, frikadeller, glaseret landskine. Og risalamande, naturligvis. Her er mulighed for tilkøb til menuen, fx pandestegte rødspættefileter, gourmetrejer med tyttebær og grillet citron eller rustik æbleflæsk a la Spisehuset Thy.

 

Pris pr. kuvert

155 kr.

Spisehuset hjemme

 

Får du gæster og vil du gerne selv stå for at lægge sidste hånd på maden, så lad os hjælpe dig. Det er nemt og uden en masse kedelig forberedelse.

Vi har hos Spisehuset Thy sammensat nogle sæsonaktuelle menuer, som kræver et minimum af indsats i køkkenet, men hvor slutresultatet får dig til at fremstå som en sand mesterkok.

 

Pris pr. kuvert

250 kr.

DET MODERNE KØKKEN

 

Vi tilbyder smukke og enkle retter som mad ud af huset med plads til leg og kreativitet. Her udfordrer og udforsker vi den gode smag. Hjemmerøget hvidfisk med syltede løg, mørbrad af dansk gris marineret i Thy øl og karamelliseret pæretærte med hvid chokolade, er nogle af de retter, du kan vælge. Du sammensætter selv din menu og vælger hvor mange retter, I skal have. Se vores udvalg af foretter, hovedretter og desserter her.

 

Hovedret pris pr. stk.

155 kr.

Buffeter

 

Er festen ikke til portionsanretninger, så vælg en buffet. Vi har mange variationer af en festbuffet, både klassisk, moderne og sæsonbetonet. Som altid med fokus på den gode smag med alt fra frikadeller til koldtrøget kysttorsk og små bagte blommetomater.

Vi har forskellige buffeter at vælge i mellem:

  • Spisehuset – Efterårsbuffet 2020
  • Spisehuset 1 – Klassisk frokost
  • Spisehuset 2 – Let og lækker
  • Spisehuset 3 – Klassisk luksus
  • Spisehuset 4 – Moderne luksus
  • Spisehuset – Brunch

 

priser pr. kuvert fra

165 kr.

DET KLASSISKE KØKKEN

 

Tarteletter, glaseret skinke og gammeldags æblekage. Retter der har flere år på bagen end de fleste af os, og det er der en grund til. Det klassiske køkken smager fantastisk og sender tankerne tilbage til mormors køkkengryder. Det er lige, som det skal være. Du kan vælge mellem forskellige foretter, hovedretter og desserter og kan selv sammensætte din menu.

 

Hovedret pris pr. stk.

125 kr.

ved min. 2 retter (kun hovedret – 145 kr.)

SAML SELV STEGEBORDE

 

Gris, okse, kalkun, lam og kylling. Skal du bruge mad ud af huset med kødet i centrum, så tag et kig på vores saml selv stegeborde, hvor du kan vælge 3 slags kød med det tilbehør, du allerbedst kan lide. Der er variationer af kartofler og salater i alle afskygninger, og til kødet vælger du 2 slags kartofler og 3 salater eller 1 salatbord, som erstatter de 3 blandede salater.

 

pris pr. kuvert

150 kr.