Spisehuset hjemme

 

Får du gæster og har brug for at hæve standarden for maden en smule, så lad os hjælpe dig. Det er nemt og uden en masse kedelig forberedelse.

Vi har hos Spisehuset Thy sammensat nogle sæsonaktuelle menuer, som kræver et minimum af indsats i køkkenet, men hvor slutresultatet får dig til at fremstå som en sand mesterkok.

Maden kommer pakket og klar lige til at lave færdig – som en kunstner, der lægger det sidste penselstrøg. Med maden følger en udførlig vejledning samt tips og tricks til anretning, så selv den mest uerfarne kok M/K kan lave lækker mad.

Det bedste af det hele er, at det kan bestilles helt ned til 2 personer, så en aften, hvor hende eller ham, du godt kan lide, skal imponeres, ikke længere er en svær udfordring.

Velbekomme.

Pris pr. kuvert

275 kr.

min. 2 kurverter

Efterår 

 

Forret

Hanstholm patent – Stykker af let røget kulmule med dressing lavet på hjemmesyrnet fløde og brøndkarse – samt små salater, hjemmesylt og sprød tang   

 

Hovedret

2 x ungkvæg rosastegt og burger serveret med brændte efterårsrødder, stegte løg og kartoffelgratin samt portvinssky med tyttebær 

 

Dessert

Chokolade ganache med syltede efterårs blommer, vanilje sne og sprøde elementer