Spisehuset hjemme

 

Får du gæster og har brug for at hæve standarden for maden en smule, så lad os hjælpe dig. Det er nemt og uden en masse kedelig forberedelse.

Vi har hos Spisehuset Thy sammensat nogle sæsonaktuelle menuer, som kræver et minimum af indsats i køkkenet, men hvor slutresultatet får dig til at fremstå som en sand mesterkok.

Maden kommer pakket og klar lige til at lave færdig – som en kunstner, der lægger det sidste penselstrøg. Med maden følger en udførlig vejledning samt tips og tricks til anretning, så selv den mest uerfarne kok M/K kan lave lækker mad.

Det bedste af det hele er, at det kan bestilles helt ned til 2 personer, så en aften, hvor hende eller ham, du godt kan lide, skal imponeres, ikke længere er en svær udfordring.

Velbekomme.

Pris pr. kuvert

250 kr.

min. 2 kurverter

Vinter (December-Januar-Februar)

 

Forret

Jordskokke-bisque med lune, syltede jordskokker, dild-olie, sprøde croutoner og torskeryg bagt i baconsmør, serveres med hjemmebagt surdejsrød.

 

Hovedret

Dansk okse stegt med masser af urter serveret med rødvinssyltede løg, 2 x pastinak som bagt og pure samt kartofler og kraftig sauce med rødvin og urter.

 

Dessert

Sukkerbagte pærer serveret i glas med mousse på mørk rom og vanilje, nøddekaramel og hengemte bær i lage.