fbpx

Spisehuset hjemme

 

Får du gæster og har brug for at hæve standarden for maden en smule, så lad os hjælpe dig. Det er nemt og uden en masse kedelig forberedelse.

Vi har hos Spisehuset Thy sammensat nogle sæsonaktuelle menuer, som kræver et minimum af indsats i køkkenet, men hvor slutresultatet får dig til at fremstå som en sand mesterkok.

Maden kommer pakket og klar lige til at lave færdig – som en kunstner, der lægger det sidste penselstrøg. Med maden følger en udførlig vejledning samt tips og tricks til anretning, så selv den mest uerfarne kok M/K kan lave lækker mad.

Det bedste af det hele er, at det kan bestilles helt ned til 2 personer, så en aften, hvor hende eller ham, du godt kan lide, skal imponeres, ikke længere er en svær udfordring.

Velbekomme.

Pris pr. kuvert

250 kr.

min. 2 kurverter

Sommermenu (Juni-Juli-August)

 

Forret

Pocherede hvide asparges med creme på letrøget æggeblomme, serveret med sprød skinke, ærteskud og friteret persille. Serveres med hjemmebagt surdejsbrød.

 

Hovedret

Dansk sommerkalv i 2 serveringer med glaserede spæde sommergrøntsager, grøn mayo på ramsløg, nye kartofler, løvstikke og kalvesky med morkler.

 

Dessert

Hvid chokolade og rabarber i skøn forening med sprødt, sommer og sol.