Saml Selv Stegeborde

 

Vælg tre slags kød, to slags kartofler og tre salater eller 1 salatbord, som erstatter tre blandede salater

Tillæg for sauce eller dip 15 kr.

Prisen er inkl. hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

 

Finder du ikke det, du søger i menuen, så giv os endelig et ring. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Pris pr. kuvert

199 kr.

min. 10 kurverter

Kød

 

  • Rosastegt ungkvæg fra Himmerland med timian og hvidløg

  • Kam af dansk gris marineret med citron, persille og hvidløg

  • Klassisk sprængt kam af dansk gris (uden svær)

  • Langtidsstegt lammekølle med rosmarin og hvidløg

  • Krydderstegt kalkunbryst

  • Citronstegte kyllingelår

  • Græske frikadeller med paprika og hvidløg

  • Fyldt unghanebryst

  • Grillgris fra Tican i Thy-øl med sprød svær (erstatter tre slags kød)

Kartofler

 

  • Flødebagte kartofler

  • Små stegte timiankartofler

  • Ovnbagt kartoffelpuré med bacon og porre

  • Bagekartofler med hjemmerørt kryddersmør

  • Græske kartofler med paprika og hvidløg

  • Små kartofler vendt i pestodressing med kerner og spirer (kold)

Salater

 

  • Klassisk broccolisalat med rosiner, kerner og bacon

  • Grov tomatsalat med feta, løg og oliven

  • Coleslaw med gulerod og dansk kål efter sæson

  • Råsyltede urter vendt i mild krydderurte-vinaigrette

  • Cæsarsalat med grove croutoner, parmesandressing og sprød skinke

  • Bønnesalat med haricots verts og edamamebønner, vendt i tomattapenade med rødløg, grov persille og pinjekerner

  • Melonsalat vendt med citrusvinaigrette, ærter, ristede mandler og friskhakkede urter (forbehold for ændring i vinterhalvåret)

  • Salat af bagte rodfrugter vendt i mild sesamdressing, drysset med nøddecrunch og hakkede urter

  • Mixsalat med ærter, majs og tomat samt hjemmerørt dressing

  • Salatbord med 10–12 slags tilbehør samt to slags dressing

  • Quinoasalat med agurk, skalotteløg, vinaigrette og sprøde rodfrugter

  • Boghvedekernesalat med grillet grønt, syltet fennikel, urter og tomatdressing

Saucer / Dip

 

  • Kryddersauce med estragon og paprika

  • Pebersauce med Madagaskarpeber og cognac

  • Tomatsauce med hvidløg og timian

  • Rustik grøn pesto med parmesan og kerner

  • Tomatpesto med to slags tomat, balsamico og hvidløg

  • Klassisk aioli med safran og hvidløg

  • Bearnaisedip med estragon

  • Chili-mayo

  • Haydari med feta og grillet peber (tillæg: 15 kr.)

* Ekstra tillæg 15 kr