Saml Selv Stegeborde
Vælg tre slags kød, to slags kartofler og tre salater eller 1 salatbord, som erstatter tre blandede salater
Tillæg for sauce eller dip 15 kr.
Prisen er inkl. hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød
Finder du ikke det, du søger i menuen, så giv os endelig et ring. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov.
Pris pr. kuvert
199 kr.
min. 10 kurverter
Kød
-
Rosastegt ungkvæg fra Himmerland med timian og hvidløg
-
Kam af dansk gris marineret med citron, persille og hvidløg
-
Klassisk sprængt kam af dansk gris (uden svær)
-
Langtidsstegt lammekølle med rosmarin og hvidløg
-
Krydderstegt kalkunbryst
-
Citronstegte kyllingelår
-
Græske frikadeller med paprika og hvidløg
-
Fyldt unghanebryst
-
Grillgris fra Tican i Thy-øl med sprød svær (erstatter tre slags kød)
Kartofler
-
Flødebagte kartofler
-
Små stegte timiankartofler
-
Ovnbagt kartoffelpuré med bacon og porre
-
Bagekartofler med hjemmerørt kryddersmør
-
Græske kartofler med paprika og hvidløg
-
Små kartofler vendt i pestodressing med kerner og spirer (kold)
Salater
-
Klassisk broccolisalat med rosiner, kerner og bacon
-
Grov tomatsalat med feta, løg og oliven
-
Coleslaw med gulerod og dansk kål efter sæson
-
Råsyltede urter vendt i mild krydderurte-vinaigrette
-
Cæsarsalat med grove croutoner, parmesandressing og sprød skinke
-
Bønnesalat med haricots verts og edamamebønner, vendt i tomattapenade med rødløg, grov persille og pinjekerner
-
Melonsalat vendt med citrusvinaigrette, ærter, ristede mandler og friskhakkede urter (forbehold for ændring i vinterhalvåret)
-
Salat af bagte rodfrugter vendt i mild sesamdressing, drysset med nøddecrunch og hakkede urter
-
Mixsalat med ærter, majs og tomat samt hjemmerørt dressing
-
Salatbord med 10–12 slags tilbehør samt to slags dressing
-
Quinoasalat med agurk, skalotteløg, vinaigrette og sprøde rodfrugter
-
Boghvedekernesalat med grillet grønt, syltet fennikel, urter og tomatdressing
Saucer / Dip
-
Kryddersauce med estragon og paprika
-
Pebersauce med Madagaskarpeber og cognac
-
Tomatsauce med hvidløg og timian
-
Rustik grøn pesto med parmesan og kerner
-
Tomatpesto med to slags tomat, balsamico og hvidløg
-
Klassisk aioli med safran og hvidløg
-
Bearnaisedip med estragon
-
Chili-mayo
-
Haydari med feta og grillet peber (tillæg: 15 kr.)
* Ekstra tillæg 15 kr