Saml Selv Stegeborde

 

Vælg 3 slags kød, 2 slags kartofler og 3 salater eller 1 salatbord, som erstatter 3 blandede salater

Tillæg for sauce 10 kr.

Prisen er inkl. hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

 

Finder du ikke det, du søger i menuen, så giv os endelig et ring. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Pris pr. kuvert

179 kr.

min. 10 kurverter

Kød

 

  • Rosastegt ungkvæg fra Himmerland med timian og hvidløg
  • Kam af dansk gris marineret med citron, persille og hvidløg
  • Klassisk sprængt kam af dansk gris (uden svær)
  • Langtidsstegt lammekølle med rosmarin og hvidløg
  • Krydderstegt kalkunbryst
  • Citronstegte kyllingelår
  • Græske frikadeller med paprika og hvidløg
  • Fyldt unghanebryst
  • Grillgris fra Tican i Thy øl med sprød svær (erstatter 3 slags kød)

Kartofler

 

  • Flødebagte kartofler
  • Små, stegte timiankartofler
  • Ovnbagt kartoffelpuré med bacon og porre
  • Bagekartofler med hjemmerørt kryddersmør
  • Græske kartofler med paprika og hvidløg
  • Små kartofler vendt i pestodressing med kerner og spirer (kold)

Salater

 

  • Klassisk broccolisalat med rosiner, kerner og bacon
  • Grov tomatsalat med feta, løg og oliven
  • Coleslaw med gulerod og dansk kål efter sæson
  • Råsyltede urter vendt i mild krydderurtevinagrette
  • Cæsarsalat med grove croutoner, parmesandressing og sprød skinke
  • Bønnesalat med haricot vert og edamamebønner, vendt i tomattapanade med rødløg, grov persille og pinjekerner
  • Melonsalat vendt med citrusvinaigrette, ærter, ristede mandler og friskhakkede urter (forbehold for ændring i vinterhalvåret)
  • Agurke/ærte salat vendt med estragon og forårsløg (forbehold for ændring i vinterhalvåret)
  • Salat af bagte rodfrugter vendt i mild sesamdressing drysset med nøddecrunch og hakkede urter.
  • Mixsalat med ærter, majs og tomat samt hjemmerørt dressing
  • Salatbord med 10-12 slags tilbehør samt 2 slags dressing

Sauce

 

  • Kryddersauce med estragon og paprika
  • Pebersauce med Madagscarpeber og cognac
  • Tomatsauce med hvidløg og timian