fbpx

Det Moderne Køkken

 

Min. 10 kuverter

Giv os endelig et ring, hvis du ikke findet det, du søger, i menuen. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Forretter

Alle forretter er portionsanrettede, og der serveres hjemmebagt, langtidshævet surdejsbrød til alle forretter.

  • Rilette af bagt hvidfisk fra Hanstholm med små salater, syltet grønt og hjemmerørt dressing
  • Hjemmerøget hvidfisk med syltede løg, sprødt og hjemmerørt pesto samt små salater
  • 3 x hav (anrettes på fade): Variation af frisk Vesterhavsfisk serveret med hjemmerørt urtedressing, små salater og sprøde toast
  • Dansk unghane plukket og vendt i mild sennepsurtedressing serveret med sprøde rugflager, bagt tomat, kål og små salater
  • Letrøget dansk ungkvæg med sprøde osteflager, rustik vinaigrette, øko-kerner og grønne salater

Pris pr. kuvert

55 kr.

Hovedretter

 

  • Fyldt unghanebryst med grov grøntsagsratatouille, ovnbagt grov kartoffelkompot og hønsefumet-sauce med estragon
  • Helstegt dansk ungkvæg med saltbagte selleri, grillede løg, timiankartofler og kraftig kalvesky med rødvin (kan laves med mørbrad for kr. 45 i tillæg pr. kuvert)
  • Mørbrad af dansk gris marineret i Thy Øl serveret med honningbagte sæsongrøntsager, syltede små tomater og stegte krydderkartofler, samt kryddersauce med paprika og urter
  • Langtidsbraiseret lammekølle med kraftig sauce, grov kartoffelmos og bagte grøntsager

Pris pr. kuvert

155 kr.

Desserter

 

  • Gateau Marcel (dobbelt chokoladekage) serveret med friske bær, bagt blomme og nøddekrokant
  • Karamelliseret pæretærte med hvid chokolade, vaniljemousse og saltmandler
  • Marinerede bær med smørcrumble, saltkaramel og hvid mousse
  • Chokolade-panna cotta med bagt æble kompot, nougatine og marengs kys
  • Udvalg af danske og udenlandske oste serveret med hybenkompot, syltede rosiner og hjemmelavede kiks (20 kr. i tillæg pr. kuvert)

Pris pr. kuvert

45 kr.