Buffeter
Min. 10 kuverter
Giv os endelig et ring, hvis du ikke finder det, du søger, i menuen. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov.
Spisehuset 1 – Klassisk Frokost
- Tartelet med høns i asparges
- Dampet hvidfisk i dressing serveret med salater, rejer og citron
- Frikadeller
- Krydderstegte kyllingelår
- Marianns kartoffelsalat
- Mix-salat
- Moster Bedstes citronfromage
- Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød
Pris pr. kuvert
190 kr.
Spisehuset 2 – Let og lækker
- Grønsagstærte med skinke og friske urter
- Dampet hvidfisk i lys urtedressing serveret med rejer, salat og asparges
- Langtidsstegt dansk ungkvæg med timian og hvidløg
- Krydderstegt kalkunbryst
- Stegte kartofler med urter og havsalt
- Salat af øko-kerner med friske urter og syltet grønt
- Broccolisalat med rosiner, bacon og kerner
- Coleslaw med appelsin og dijondressing
- Brie med hybenkompot, kiks og frisk frugt
- Frugttærte på mazarinbund med friske frugter og vaniljecreme
- Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød
Pris pr. kuvert
208 kr.
Spisehuset 3 – Klassisk luksus
- Hjemmelavet lakseroulade med små salater, friskost og krydderurter
- Lufttørret skinke på plukket salat med pesto og pinjekerner
- Klassisk fiskefad med rejer, æg, salat og dilddressing
- Langtidsstegt dansk ungkvæg med timian og hvidløg
- Marineret filet af dansk gris
- Broccolisalat med rosiner, bacon og nødder
- Tomatsalat med feta, oliven og persille
- Melonsalat med vinaigrette og krydderurter
- Hjemmelavede flødekartofler med løg og krydderurter
- Græske kartofler med hvidløg og persille
- Frugttærte på mazarinbund med friske frugter og vaniljecreme
- Hjemmebagt skovbærtærte med marcipanfyld og creme fraiche
- Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød
Pris pr. kuvert
235 kr.
Spisehuset 4 – Moderne luksus
- Citrusbagt laks med fuldfed creme fraiche, råsyltede dildagurker og brøndkarse
- Røget hvidfisk vendt med syltede løg og ristede pistacienødder
- Stykker af confiteret dansk unghanebryst vendt i mild karrydressing med peberrod og æble samt små salater og skovsyre.
- Rosastegt filet af ungkvæg rullet i frisk timian og hvidløg
- Langtidsstegt rullesteg af dansk gris fyldt med syltede abrikoser, citron og friske urter serveret med ”ryste” bær og flæskesvær
- Ovnstegte kartofler vendt med havsalt, hvidløg og smør fra Sønderhaven.
- Cæsarsalat vendt med en næsten klassisk dressing, urter og nødder samt sprødstegt lufttørret skinke.
- Salat af råsyltede danske sæsongrøntsager vendt med masser af friske urter, spirer og sprøde rugflager.
- Små bagte blommetomater med balsamico og olivenolie
- Råmarineret broccoli vendt med citrusvinaigrette, sultanrosiner og ristede solsikkekerner
- Osteplanke med udvalg af oste fra Sønderhaven samt hjemmesyltet tilbehør og knækbrød
- Hvid chokolademousse på nøddefragilite med passionsfrugt, nougatpraline og melisse
- Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød
Pris pr. kuvert
270 kr.
Spisehuset – Brunch
- Rørt græsk yoghurt med hjemmeristet mysli og bærsirup
- Varmrøget laks med æggestand, dressing og salater
- Lufttørret skinke med urtesalsa og pestocreme
- Pålægsplanke med rullepølse, hamburgerryg og 2 slags salami serveret med forskelligt tilbehør og dip
- Osteplanke med 2 slags ost, grov kiks og hybenkompot
- To slags hjemmelavet marmelade
- Frugtfad med melon, bær og ananas
- Lun leverpostej med bacon og svampe
- Små brunchpølser
- Røræg med bacon
- Små pandekager med appelsin og sirup
- Friskbagt rugbrød
- Lyst brød
Pris pr. kuvert
195 kr.
Tilkøb: Saucer / Dip
- Kryddersauce med estragon og paprika
- Pebersauce med Madagscarpeber og cognac
- Tomatsauce med hvidløg og timian
- Rustik grøn pesto med parmesan og kerner
- Tomat pesto med 2 slags tomat, balsamico og hvidløg
- Klassisk aioli med safran og hvidløg
- Bearnaise dip med estragon
- Chili mayo
- Haydari med feta og grillet peber *
* Ekstra tillæg på 15 kr
Pris pr. kuvert
10 kr.