Buffeter

 

Min. 10 kuverter

Giv os endelig et ring, hvis du ikke finder det, du søger, i menuen. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Spisehuset 1 – Klassisk Frokost

 

  • Tartelet med høns i asparges
  • Dampet hvidfisk i dressing serveret med salater, rejer og citron
  • Frikadeller
  • Krydderstegte kyllingelår
  • Marianns kartoffelsalat
  • Mix-salat
  • Moster Bedstes citronfromage
  • Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

Pris pr. kuvert

190 kr.

Spisehuset 2 – Let og lækker

 

  • Grønsagstærte med skinke og friske urter
  • Dampet hvidfisk i lys urtedressing serveret med rejer, salat og asparges
  • Langtidsstegt dansk ungkvæg med timian og hvidløg
  • Krydderstegt kalkunbryst
  • Stegte kartofler med urter og havsalt
  • Salat af øko-kerner med friske urter og syltet grønt
  • Broccolisalat med rosiner, bacon og kerner
  • Coleslaw med appelsin og dijondressing
  • Brie med hybenkompot, kiks og frisk frugt
  • Frugttærte på mazarinbund med friske frugter og vaniljecreme
  • Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

Pris pr. kuvert

208 kr.

Spisehuset 3 – Klassisk luksus

 

  • Hjemmelavet lakseroulade med små salater, friskost og krydderurter
  • Lufttørret skinke på plukket salat med pesto og pinjekerner
  • Klassisk fiskefad med rejer, æg, salat og dilddressing
  • Langtidsstegt dansk ungkvæg med timian og hvidløg
  • Marineret filet af dansk gris
  • Broccolisalat med rosiner, bacon og nødder
  • Tomatsalat med feta, oliven og persille
  • Melonsalat med vinaigrette og krydderurter
  • Hjemmelavede flødekartofler med løg og krydderurter
  • Græske kartofler med hvidløg og persille
  • Frugttærte på mazarinbund med friske frugter og vaniljecreme
  • Hjemmebagt skovbærtærte med marcipanfyld og creme fraiche
  • Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

Pris pr. kuvert

235 kr.

Spisehuset 4 – Moderne luksus

 

  • Citrusbagt laks med fuldfed creme fraiche, råsyltede dildagurker og brøndkarse
  • Røget hvidfisk vendt med syltede løg og ristede pistacienødder
  • Stykker af confiteret dansk unghanebryst vendt i mild karrydressing med peberrod og æble samt små salater og skovsyre.
  • Rosastegt filet af ungkvæg rullet i frisk timian og hvidløg
  • Langtidsstegt rullesteg af dansk gris fyldt med syltede abrikoser, citron og friske urter serveret med ”ryste” bær og flæskesvær
  • Ovnstegte kartofler vendt med havsalt, hvidløg og smør fra Sønderhaven.
  • Cæsarsalat vendt med en næsten klassisk dressing, urter og nødder samt sprødstegt lufttørret skinke.
  • Salat af råsyltede danske sæsongrøntsager vendt med masser af friske urter, spirer og sprøde rugflager.
  • Små bagte blommetomater med balsamico og olivenolie
  • Råmarineret broccoli vendt med citrusvinaigrette, sultanrosiner og ristede solsikkekerner
  • Osteplanke med udvalg af oste fra Sønderhaven samt hjemmesyltet tilbehør og knækbrød
  • Hvid chokolademousse på nøddefragilite med passionsfrugt, nougatpraline og melisse
  • Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

Pris pr. kuvert

270 kr.

Spisehuset – Brunch

 

  • Rørt græsk yoghurt med hjemmeristet mysli og bærsirup
  • Varmrøget laks med æggestand, dressing og salater
  • Lufttørret skinke med urtesalsa og pestocreme
  • Pålægsplanke med rullepølse, hamburgerryg og 2 slags salami serveret med forskelligt tilbehør og dip
  • Osteplanke med 2 slags ost, grov kiks og hybenkompot
  • To slags hjemmelavet marmelade
  • Frugtfad med melon, bær og ananas
  • Lun leverpostej med bacon og svampe
  • Små brunchpølser
  • Røræg med bacon
  • Små pandekager med appelsin og sirup
  • Friskbagt rugbrød
  • Lyst brød

Pris pr. kuvert

195 kr.

Tilkøb: Saucer / Dip

 

  • Kryddersauce med estragon og paprika
  • Pebersauce med Madagscarpeber og cognac
  • Tomatsauce med hvidløg og timian
  • Rustik grøn pesto med parmesan og kerner
  • Tomat pesto med 2 slags tomat, balsamico og hvidløg
  • Klassisk aioli med safran og hvidløg
  • Bearnaise dip med estragon
  • Chili mayo
  • Haydari med feta og grillet peber *

* Ekstra tillæg på 15 kr

Pris pr. kuvert

10 kr.